Dansk talent tæt på kontrakt i Holland

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Midtbanespilleren Patrick Olsen har stået uden klub siden vinterpausen, men han ser nu ud til at være tæt på den hollandske klub Vitesse Arnhem.

Det lader i hvert fald til at kunne blive enden på et par ugers træningsophold i Holland for den 20-årige midtbanespiller.

Det fortæller hans agent Niclas Jensen til TV2 Sport.

»Det er rigtigt, at Patrick Olsen har trænet med Vitesse det seneste stykke tid, og de næste dage skal bruges på at finde ud af, om vi kan finde en løsning,« siger han.

Patrick Olsen blev landskendt, da han i en ung alder skiftede Brøndby ud med storklubben Inter i Italien. Her blev det til enkelte indhop, men Patrick Olsen blev siden udlejet til norsk fodbold uden stor succes.

Før vinterpausen blev danskerens kontrakt med Inter ophævet, og Patrick Olsen har derefter været sat i forbindelse med både Brøndby og Arsenal. Men lige nu ligner Vitesse Arnhem det bedste bud på en fremtid for den unge midtbanespiller.

»Vitesse er en top professionel klub, og de ved godt, hvilken situation Patrick (Olsen, red.) er i, så de er også opsatte på at komme med et svar hurtigst muligt,« siger Niclas Jensen.