Dansk mixeddouble misser finale efter møde med overmagt

Mathias Christiansen og Alexandra Bøje bed fra sig, men tabte til et stærkt japansk par i to sæt.

Mathias Christiansen og Alexandra Bøje mødte overmagten i deres semifinale ved Indonesia Open. -/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Den danske mixeddouble med Mathias Christiansen og Alexandra Bøje tabte lørdag sin semifinale ved Super 1000-turneringen Indonesia Open.

Det formstærke japanske par Yuta Watanabe og Arisa Higashino skruede trods en god dansk start på opgøret bissen på og vandt i to sæt.

Danskerne var foran 13-10 efter en frisk og optimistisk indledning, inden især doublestjernen Watanabe fandt en stærk rytme med mange afgørende slag.

Japanerne vandt syv bolde i træk og siden første sæt med 21-16.

Christiansen/Bøje fik justeret på tingene i pausen og var i andet sæt foran 6-4, inden deres stærke modstandere, der er forsvarende All England-mestre, igen viste klassen.

Efter en god dansk periode midt i sættet vandt japanerne otte af ni bolde og udnyttede deres første matchbold. 21-12 sluttede det i andet sæt.

Watanabe/Higashino er nummer fire på verdensranglisten og seedet som nummer tre ved Indonesia Open. Christiansen/Bøje er nummer 15 i verden og useedet i turneringen.

Senere lørdag spiller både Viktor Axelsen og Rasmus Gemke semifinale ved Indonesia Open.

Axelsen skal op mod sjetteseedede Jonatan Christie fra Indonesien, mens Gemke møder Kean Yew Loh fra Singapore.

Indonesia Open er en Super 1000-turnering. Den har en samlet præmiepulje på 850.000 dollar, som svarer til 5,6 millioner danske kroner.

/ritzau/