Dansk mixeddouble er ude af VM

Det lykkedes ikke Joachim Fischer og Britta Andersen at spille sig videre til anden runde ved VM i Malaysia. Danskerne tabte til et koreansk par.

De første danskere er ude af VM i badminton i Kuala Lumpur, efter at mixeddoublen med Joachim Fischer og Britta Andersen mandag måtte se sig slået 13-21 og 20-22 af det koreanske par Yong Dae Lee og Hyo Jung Lee.

Seedningsmæssigt var det uventet, at det 11.-seedede danske par røg ud mod de useedede koreanere, men billedet lyver noget, eftersom Yong Dae Lee har været ude med en skade.

- Det ville have været en overraskelse, hvis Joachim og Britta havde vundet. Men det er ærgerligt, for de havde en god chance for at have fået kampen ud i tre sæt, sagde landstræner Steen S. Pedersen.

Danskerne haltede hele tiden efter i første sæt, som blev tabt stort, men i andet sæt ændrede tingene sig. Joachim Fischer fik affyret nogle drabelige smash, og danskernes defensiv hang bedre sammen.

Parret havde to sætbolde ved 20-18, men koreanerne fik udlignet. Herefter sikrede de sig de sidste to point, da Joachim Fischer først blev overrumplet af en svipserv, hvorefter Britta Andersen på matchbolden sendte bolden i nettet.

/ritzau/