Dansk målscorer fortryder sit hurtige mål

Mads Mensah Larsen var forbandet efter nederlaget til Spanien. Forbandet over resultatet. Forbandet over det skuffende danske VM-exit. Og forbandet på sig selv.

Mads Mensah Larsen var forbandet efter nederlaget til Spanien. Forbandet over resultatet. Forbandet over det skuffende danske VM-exit. Og forbandet på sig selv.

Den danske playmaker, der kom ind og sparkede gang i det danske angrebsspil, som Rasmus Lauge havde så svært ved at få sat ordentligt op, leverede en god præstation. Men alligevel påtog han sig en stor del af ansvaret for, at Spanien endte med at score sejrsmålet kort før tid.

Mensah fortrød nemlig, at han ikke holdt længere tid på bolden i det sidste danske angreb, hvor han udlignede til 24-24.

»Jeg skulle ikke have afsluttet der. Det er altid nemt at være bagklog, men det var for tidligt. Hvis jeg kunne gøre det om, havde jeg gjort det. Ja, jeg scorede, men de fik også god tid. Vi kunne have kørt det samme og ventet 10 sekunder med at skyde, men det kan også være, at der så var blevet tre-meter, og så kunne vi ikke nå noget. Det var godt, at vi fik det mål selvfølgelig, men kunne jeg gøre noget om, ville jeg godt have ventet 10 sekunder med den afslutning,« lyder det ærligt fra Mads Mensah.

Afsindigt skuffet

»Jeg er afsindigt skuffet. Det er ikke, fordi det er en katastrofe at tabe til Spanien, men vi vil jo mere end det her. Det handler om, hvem der har det sidste held. Hvem får en ripost, og hvem får ikke en ripost. Nogle åndssvage ting, som man ikke lige selv er herre over,« fortsætter den danske playmaker.

Ifølge Rhein-Neckar Löwen-spilleren manglede Danmark de nok så berømte marginaler i opgøret mod de spanske verdensmestre.

»Ja, vi slider for det, men det gør Spanien også. Deres mål er nogle lortemål - mange af dem. Det er ikke specielt poleret håndbold, de spiller. Det kan godt være, jeg har nogle vanvittigt farvede briller på, men de får alle riposterne, mens vi ikke får nogen. Hver gang vi dækker godt op, ryger deres parader til hjørne og så videre. Vi får ikke de små ting, som man har brug for i en så tæt kamp,« lyder det fra Mads Mensah, som dog mener, at der var forbilledlig fight fra de danske spillere.

»Vi har alle sammen lavet fejl i den her kamp. Det vigtigste er, at vi alle gav os 100 procent, og det føler jeg, at alle gjorde. Så vi har ikke noget at hænge hinanden op på.«

Udsigten til placeringskampe om 5.-8. pladsen er tung for Mads Mensah, men han understreger dog, at Danmark vil gøre, hvad man kan for at slutte ordentligt af.

»Det bliver da ikke ligeså sjovt som at spille med om de helt store ting. Men vi skal nok gøre vores for at gøre tingene ordentligt færdig,« siger han.