Dansk løbetalent misser VM-finale i den britiske regn

Anna Emilie Møller kom onsdag ikke videre til i finalen i 3000-meter-forhindringsløb ved VM i atletik.

Denmark's Anna Emilie Moller (L) and Finland's Camilla Richardsson react after competing in the women's 3000m steeplechase athletics event at the 2017 IAAF World Championships at the London Stadium in London on August 9, 2017. / AFP PHOTO / Glyn KIRK Fold sammen
Læs mere
Foto: GLYN KIRK

London. Det danske løbetalent Anna Emilie Møller løb onsdag aften det indledende heat i 3000-meter-forhindringsløb ved VM i atletik på 9 minutter og 44,12 sekunder.

Det er ikke nok til at komme med i finalen for den 20-årige dansker, der var tydeligt skuffet efter løbet, som blev afviklet i silende regn.

- Det er ærgerligt. Det er rigtig dårligt vejr i i dag, og man skal sørge for at holde sig varm, og det kan være svært i det her vejr, når man er våd, siger Anna Emilie Møller til DR.

Jeg har været lidt tvivlsom på det seneste, men jeg har haft den træning, jeg skulle. Men jeg har også døjet med nogle småskader i løbet af sæsonen, så min form har bølget op og ned.

Anna Emilie Møller gik forud for heatet efter en ny personlig rekord i det stærke felt, men det lykkedes ikke. Løberens personlige rekord på distancen lyder på 9 minutter og 32,68 sekunder.

Men på trods af den missede rekord og finalepladsen, så vælger løbetalentet at se positivt på oplevelsen.

- Det er alt sammen erfaring, som man kan bruge. Det er det positive ved det.

Finalen løbes fredag aften.

/ritzau/