Dansk kollaps mod Irland

Det danske landshold viste onsdag aften store svagheder, da holdet tabte 0-4 til Irland i en venskabskamp i Århus. Vejen mod EM ser mere end svær ud.

Det danske fodboldlandshold står overfor en svær vej mod EM-slutrunden næste år. Og vejen blev ikke lettere, da Jon Dahl Tomasson og holdkammeraterne onsdag tabte 0-4 til Irland i en venskabskamp på NRGi Park i Århus. Godt nok var der kun tale om en træningskamp, men den gav anledning til en del ekstra bekymringer for landstræner Morten Olsen.

Landsholdschefen havde på forhånd meldt ud, at kampen mod holdet fra den grønne ø skulle bruges som forberedelse til det vigtige kvalifikationsopgør på Råsunda i Stockholm mod Sverige den 8. september. Og Olsen kunne fra trænerbænken med 17.331 tilskuere i ryggen se sit hold falde helt fra hinanden, da irerne med kyniske kontrascoringer i første halvleg pillede de danske kombinationer fra hinanden og satte sig på kampen.

Robbie Keane, der til dagligt spiller i Tottenham, sænkede sammen med Readings Shane Long danskerne med fire scoringer, der alle burde være undgået.