Dansk håndboldstjerne indlagt efter slemt sammenstød

emhaandbold2014
Læs mere
Fold sammen

Den danske håndboldspiller Hans Lindberg måtte indlægges på sygehuset, efter han onsdag aften stødte sammen med en modspiller i en kamp for den tyske klub HSV Hamborg.

Hans Lindbergs uheld skete efter 28 minutters spil af HSVs kamp på udebane mod Füchse Berlin. Her var den danske landsholdspiller så uheldig at kollidere med Berlins tyske keeper, Silvio Heinewetter.

Sammenstødet var så slemt, at Hans Lindberg straks blev fragtet i ambulance til et hospital i Berlin, hvor han også overnattede. HSV skriver på klubbens hjemmeside, at den endnu ikke kan oplyse, hvor galt den er fat med Hans Lindberg, udover at han havde store smerter i ryggen.

Det er i øjeblikket intet nyt om, hvorvidt Hans Lindberg fortsat er indlagt eller udskrevet fra hospitalet i Berlin.

HSV måtte samtidig med Hans Lindbergs uheld også indkassere et nederlag til Füchse Berlin på 28-25, og klubben indtager dermed en syvendeplads i den tyske Bundesliga.

HSV har de seneste sæsoner været hårdt plaget af økonomiske problemer, og klubben er derfor langt fra det topniveau, der for få sæsoner siden førte dem frem til en sejr i håndboldens Champions League-turnering.