Dansk golfspiller brænder banen af i Stockholm

Golfspilleren Lasse Jensen gik en flot runde i 66 slag og hoppede langt frem i klassementet.

Thomas Bjørn i aktion på tredje runde af European Tour-turneringen i Stockholm, hvor Lasse Jensen sprang gevaldigt frem i klassementet efter en flot runde i 66 slag. Scanpix/Jonathan Nackstrand
Læs mere
Fold sammen

Stockholm. Lasse Jensen står tilbage som det store danske golfhåb i European Tour-turneringen i Stockholm, efter at han lørdag leverede den bedste score af alle i feltet.

Den 32-årige sjællænder gik en fejlfri runde i 66 slag og sprang dermed fra 26.-pladsen og hele 22 placeringer frem i klassementet til en fjerdeplads i samlet ni slag under banens par.

Lasse Jensen er kun ét slag efter de to spillere på den delte andenplads, og dermed står danskeren på tærsklen af noget stort.

Han er nemlig ikke tidligere i karrieren sluttet i top-tre på European Tour, hvor det blot er blevet til en enkelt slutplacering i top-ti.

Søren Hansen gik runden i 70 slag, to slag under par, og han avancerede til en delt 16.-plads inden finalerunden søndag.

Thomas Bjørn faldt langt tilbage i feltet efter en runde i 77 slag. De øvrige danskere har også udspillet deres rolle i topstriden.

Turneringen føres af englænderen Matthew Fitzpatrick i 15 slag under par.

/ritzau/