Dansk fjersucces i Singapore

Viktor Axelsen skal tage revanche i Singapore Open efter at have røget ud i første runde af Malaysian Open.
Læs mere
Fold sammen

De danske badmintonspillere blev smashet ud på stribe i sidste uges Malaysia Open. Nu gælder det Singapore, og her ser de rød/hvide fjerkvilibrister ud til at ramme den rigtige side af nettet.

Både den 21-årige danske ketsjerkomet, Viktor Axelsen, og verdens nummer ni, Hans-Kristian Vittinghus, gik videre til anden runde i Singapore Open.

Viktor Axelsen, der pt. ligger nummer seks på verdensranglisten, slog nemt englænderen Rajiv Ouseph med cifrene 21-17, 21-15.

»Jeg har altid befundet mig godt her, og i dag havde jeg det drive og fokus, der skulle til for at slå Rajiv. Jeg fik mit angreb til at fungere godt, og jeg er glad for at komme i gang her i Singapore,« siger Axelsen i en pressemeddelelse.

Lidt sværere var det for Hans-Kristian Vittinghus, der besejrede japaneren Takuma Ueda i to hårde sæt med cifrene 21-18, 22-20.

I damesingle er Line Kjærsfeldt videre til anden runde efter sejr på 21-16, 21-14 over P. C. Thulasi fra Indien. Endelig er den syvendeseedede herredouble med Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding videre i to sæt. De slog Alan Yun Lung Chan og Chun Hei Reginald Lee fra Hongkong 21-17, 21-13.

Senere onsdag skal den andenseedede og sidste uges Malaysia Open-finalist Jan Ø. Jørgensen i aktion i turneringen.