Dansk Fifa-spiller taber i eChampions League-semifinale

Marcus "Marcuzo" Jørgensen endte med en top-4-placering, da der fredag blev afholdt eChampions League-stævne.

Marcus Marcuzo Jørgensen kan sætte 200.000 på kontoen efter at være sluttet i top-4 i eChampions League. (Arkiv) Tom Jacobs/Reuters Fold sammen
Læs mere

Semifinalen blev endestation for den danske Fifa-spiller Marcus "Marcuzo" Jørgensen, da han fredag stillede op i eChampions League-slutspillet i Madrid.

Danskeren ender dermed med en top-4-placering. Det udløser en præmiecheck, på hvad der svarer til 200.000 kroner.

Det skriver Marcus Jørgensens arbejdsgiver, holdet North, i en pressemeddelelse.

- Lige nu er jeg mest skuffet over ikke at være gået i finalen, fordi jeg føler, jeg havde muligheden. Jeg er stolt af min sæson indtil videre, og nu skal jeg fokusere 100 procent på det kommende VM, siger Marcus Jørgensen i pressemeddelelsen.

Han havde sammen med syv af verdens bedste Fifa-spillere kvalificeret sig til de afgørende kampe i den elektroniske udgave af Europas mest prestigefyldte klubturnering.

I kvartfinalen slog Marcus Jørgensen hollandske Lev "LevVinken" Vinken 5-4, men amerikanske Christopher "NYC_Chris" Holly blev altså for stor en mundfuld i semifinalen, som danskeren tabte 6-8.

Slutspillet i eChampions League blev ligesom finalen i den virkelige udgave af turneringen afholdt i den spanske hovedstad.

Her møder Tottenham og Liverpool lørdag aften hinanden på Wanda Metropolitano i kampen om pokalen med de store ører. Opgøret fløjtes i gang klokken 21.

/ritzau/