Dansk debutant laver hole-in-one: Jeg var i chok

Den danske golfspiller Sebastian Cappelen har svært ved at begribe sit hole-in-one ved Made in Denmark.

Lørdag var der god grund til at smile for Sebastian Cappelen, der lavede hole-in-one på det berømte 16. hul ved Made in Denmark. Scanpix/Steve Dykes Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Farsø. Der var musestille, før Sebastian Cappelen svingede golfkøllen og ramte den lille hvide kugle. Og så kom brølet fra publikum.

Den 26-årige dansker, der i år debuterer i European Tour-turneringen Made in Denmark, havde lavet et hole-in-one på det berømte 16. hul foran menneskemasserne på Himmerland Hill.

Han har svært ved at forstå, at det lykkedes.

- Jeg tror ikke, der er ord til at beskrive det. Det er en drøm, der går i opfyldelse på alle leder og kanter. Det er super fedt. Det er once in a lifetime, siger Sebastian Cappelen.

Situationen var så overvældende for danskeren, der til dagligt spiller på Web.com Tour i USA, at han ikke bemærkede, hvordan publikum reagerede.

- Jeg ved det ikke. Jeg var i chok, da det skete. Det var bare et stort brøl. Der var bare støj alle vegne, så det var helt fantastisk at opleve, siger han.

Sebastian Cappelen ligger dog et stykke nede i feltet efter de tre første runder. Han er samlet et slag under banens par og ligger lørdag klokken 12 på en delt 42.-plads.

Men et hole-in-one er for ham en god høst.

- Den kan jeg leve på for evigt. Jeg er ligeglad, hvordan jeg spiller i morgen. Min turnering er hjemme. Det er en god en af have i baghånden, hvis det ikke helt går helt godt i morgen, griner Sebastian Cappelen.

Foruden æren følger en Garia golfbil til både den 26-årige dansker og hans caddy.

/ritzau/