Danmark storsejrede mod Slovenien

Det danske ishockeylandshold fik en strålende start på træningsturneringen Danfoss Challenge, da Slovenien blev fejet af banen med et sviende 1-7-nederlag.

Et dansk ishockeylandshold uden de store kanoner spillede torsdag aften Slovenien helt ned under den fynske is i Stiften Stadion i Odense. For efter 60 minutters effektiv spilletid kunne de danske spillere glæde sig over en storsejr på hele 7-1.

Kampens første periode endte uden scoringer, anden periode sluttede med en dansk 2-1-føring, men i kampens sidste 20 minutter fik de danske spillere for alvor de slovenske netmasker til at blafre.

På bare 15 minutter lykkedes det for Danmark at score hele fem gange mod slovenerne, der blev kørt helt og aldeles over efter en jævnbyrdig start. Udlandsprofessionelle Daniel Nielsen fra svenske Leksand blev topscorer for Danmark med tre scoringer.

Fredag skal Danmark forsøge at følge op på den flotte indledning ved Danfoss Challenge, når holdet i Vojens møder Norge, der tidligere fredag vandt 3-1 over Frankrig i turneringens første kamp.

/ritzau/