Danmark blev for ivrige

Efter at have set nederlaget mod Ungarn på video, har Ulrik Wilbek konstateret, at de danske spillere havde for travlt med at afslutte, da kampen vendte.

Det burde ikke kunne lade sig gøre at smide en sikker firemålsføring og endda tabe kampen, når der resterer mindre end fem minutter af en håndboldkamp. Når det alligevel lykkedes for de danske håndboldherrer i kampen mod Ungarn, skyldes det i høj grad, at spillerne glemte alle aftaler og afsluttede alt for febrilsk.

- Fire angreb i træk afslutter vi efter bare ti sekunder i stedet for at spille bolden lidt rundt og få lavet nogle åbninger. Det giver ungarerne nogle hurtige kontramål, der får dem tilbage i kampen, lyder landstræner Ulrik Wilbeks analyse dagen derpå efter at have set kampen igennem på video.

Han kunne også konstatere, at truppen rent fysisk ikke er der, hvor den skal være, hvis holdet skal spille mange kampe i turneringen.

- Undervejs laver jeg fem-seks udskiftninger, fordi spillerne selv vil ud. Enten på grund af skader, eller fordi de ikke har kræfter til at spille 60 minutter for fuld kraft, siger Wilbek.

/ritzau/