Daniel Wass sat på bænken for brok

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det kostede Daniel Wass sin stensikre startplads, at han tilkendegav sin store utilfredshed med ikke at få lov til at blive solgt i det forgangne transfervindue. I sidste uge fortalte han i BT om sin frustration over at føle sig lovet et salg for så siden at blive nægtet dette med en - i hans øjne - for høj pris.

Da Evian fredag mødte Bordeaux, sad Daniel Wass på bænken. Og her blev han siddende gennem hele kampen, der endte med et 2-1-nederlag. Rigtig nok grundet Wass' udtalelser om, at han vidste med sikkerhed, at der havde været bud på ham, og at Evian havde forpurret et skifte.

- Det er ham (Daniel Wass, red.), der sidder med svarene. Så længe han mener, han har ret, så tager han fejl, siger Evian-træner Pascal Dupraz til lokalavisen Le Dauphiné Libéré.

Daniel Wass var den helt store stjerne i Evian i sidste sæson, og i denne sæson er det blevet til to mål i de fem kampe, han har spillet. Hvis han vil spille igen, kræver det dog en ændring i attituden, fortæller danskerens boss.

- Han er en professionel spiller, men når han kun er på 90 procent, er han ikke en spiller, der servicerer holdet. Vi har brug for, at alle er på 100 procent, at alle vil give deres liv for Evian. Vi skal tænke som et hold. Når drenge, der plejer at tænke sådan, begynder at tænke på andre måder, er det mit job at beskytte klubben, siger Dupraz.

Evian spiller onsdag mod Lens på den lånte hjemmebane i Annecy, og her forventes det, at Wass igen vil være at finde blandt den franske cheftræners foretrukne 11 fra kampens start.