Damedouble jubler over første All England-finale sammen

Perfekt spændingsniveau og landstrænerens hjalp Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen i finalen.

All England - 2017031118324424
Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen spiller søndag finale i All England. (Arkiv) Scanpix/Sportxpress Fold sammen
Læs mere

- Forrygende. Vanvittigt. Fedt.

Sådan lød de umiddelbare ord fra Christinna Pedersen, da hun sammen med Kamilla Rytter Juhl havde banet sig vej til karrierens første All England-finale i damedouble.

De andenseedede blev hyldet i arenaen i Birmingham efter at have udspillet de tredjeseedede sydkoreanere, Jung Kyung Eun og Shin Seung Chan, med 21-16, 21-13.

- Jeg havde slet ikke lyst til at skulle ud derfra. Det var finalen, vi drømte om, da vi tog herover. Det er kæmpe stort og rangerer meget højt, jubler Pedersen.

Ifølge Kamilla Rytter Juhl fandt duoen det rette mentale niveau til kampen.

- Vi havde et perfekt spændingspunkt, efter vi snakkede med Kenneth (landstræner Jonassen, red.).

- Vi peppede hinanden op og sagde til hinanden, at der ikke var nogle undskyldninger og grunde til, at vi ikke skulle vinde, fortæller Rytter Juhl.

Det danske par har ikke afgivet et eneste sæt undervejs til finalen, og de lader til at have timet formen perfekt til den prestigefyldte Super Series Premier-turnering.

- Det er svært at sætte en finger på noget, når vi følte os ovenpå mod sydkoreanerne, som normalt er klar til meget rugbrødsarbejde, siger Christinna Pedersen og roser landstræneren.

- Vi tog de rette valg og fandt den perfekte balance, så vi ikke bare knaldede til den hele tiden. Her var Kenneth meget vigtig, siger hun.

I søndagens finale venter et nyt sydkoreansk par, denne gang i skikkelse af de fjerdeseedede Chang Ye Na og Lee So Hee.

/ritzau/