Dame N'Doye i søgelyset hos flere Premier League-klubber

Dame N'Doye kan være på vej til Premier League.
Læs mere
Fold sammen

Den tidligere Superliga-profil Dame N'Doye kan være på vej til Premier League, hvor Hull og Leicester eftersigende skulle være interesserede.

Fra 2009-2012 tørnede den senegalesiske angriber Dame N'Doye ud for FC København med stor succes. Her nåede han at spille 104 kampe og score 59 mål i Superligaen, ligesom han også var med til at spille FCK i ottendedelsfinalen i Champions League 2010/11.

Nu melder det engelske medie Daily Mirror, at den 29-årige angriber er et varmt navn i Hull og Leicester, der har danske Kasper Schmeichel i truppen. I øjeblikket er N'Doye i russiske Lokomotiv Moskva, men han har kontraktudløb til sommer og kan derfor erhverves til en reduceret pris.

Mediet vurderer, at N'Doye kan hentes for 2 millioner pund (ca. 20 mio. kr., red.), og han skulle selv være interesseret i et skifte. Daily Mirror mener dog, at han forlænger sin kontrakt med den russiske klub, hvis ikke han finder en klub i januars transfervindue.

Dame N'Doye er i gang med sin tredje sæson i Lokomotiv Moskva, og han har indtil videre spillet 66 ligakampe med 27 mål til følge.