Dallas Cowboys går videre efter flot comeback mod Detroit

Dallas Cowboys-spillerne fejrer det afgørende touchdown mod Detroit Lions. Fold sammen
Læs mere

Dallas Cowboys slog søndag aften amerikansk tid Detroit Lions med 24-20 efter et fornemt comeback i fjerde quarter. Dermed avancerer Tony Garrets mandskab til 'kvartfinalen' i NFL-slutspillet.

Nede med 20-14 og 15 minutter tilbage at spille havde Dallas Cowboys brug for storspil i kampens sidste 15 minutter, hvis ikke drømmen om Super Bowl skulle slukkes allerede i den første slutspilskamp, den såkaldte wildcard-kamp.

Og storspil, det var netop, hvad quarterback Tony Romo leverede. Efter 12 spil i træk for Dallas-angrebet kastede Tony Romo et touchdown til Terrance Williams, der transporterede den ovale bold det sidste stykke ind i endzone. Kort forinden havde Dan Bailey banket tre point på tavlen på et field goal.

Dallas Cowboys og Tony Romo har været udskældt for ikke at levere, men nu venter Green Bay Packers i næste weekend i kampen for at nå divisionsfinalen, som er sidste stop inden Super Bowl.

I søndagens tidlige wildcard-kamp slog Indianapolis Colts Cincinatti Bengals med de sikre cifre 26-10. Dermed står quarterback Andrew Luck over for Denver Broncos og legenden Peyton Manning, der tidligere spillede for netop Indianapolis Colts.