Dårligt nyt fra Kessler-familien: Aflyser shows

Det hele var ellers planlagt og på plads for den tidligere bokser Mikkel Kessler og tv-kendissen Linse Kessler. Til efteråret skulle søskendeparret turnere med showet 'The Kesslers', der handlede om deres liv.

Men nu er det hele aflyst.

Det afslører Mikkel Kessler på sin Facebook-profil og begrunder det med sin deltagelse i programmet 'Vild med dans'.

'Som nogen af jer nok har hørt, så skal jeg jo deltage i 'Vild med dans' på TV 2 til efteråret. Dette er først blevet bestemt efter vi havde taget beslutningen om at lave vores show og sat billetter til salg. Men Linse kigger også på en travl tid, hvor betydelig flere optagelser end beregnet er i sigte i september. Så vi har taget en lang og alvorlig snak,' skriver han blandt andet.

'Vi vil absolut ikke afholde disse shows bare for at tjene pengene! Det skal være sjovt, herligt og en kanon oplevelse for alle. Så derfor aflyser vi alle shows, og finder måske på noget, længere ude i fremtiden,' skriver han videre.

Mikkel og Linse Kessler havde ellers allerede i december sidste år annonceret syv shows rundt omkring i landet.

Her skulle den tidligere boksestjerne blandt andet fortælle om at stå i bokseringen foran tusindvis af forventningsfulde tilskuere, mens Linse skulle fortælle om at være en kendt tv-personlighed. Og så var der også mulighed for at stille dem spørgsmål.

Alle shows skulle afholdes i september, og man har længe kunne købe billetter.

Men nu er de alle blevet droppet.

På Facebook udtrykker Mikkel Kessler også, at de begge er meget kede af det.

'Vi er så kede af at skuffe, og håber på jeres forståelse og tilgivelse', skriver han.

Han forsikrer samtidig, at alle, der har købt billet til showet, får deres penge tilbage.