Cypern-rejse rykker FCM-OB en dag

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

FC Midtjyllands hjemmekamp mod OB 1. august er rykket til 31. juli for at tage hensyn til de forsvarende mestres rejse til Cypern i forbindelse med Champions League-kvalifikationen mod APOEL Nicosia.

FC Midtjylland er videre til tredje runde af Champions League-kvalifikationen og spiller 4. august det andet af to opgør mod APOEL Nicosia.

For at give spillerne den bedst mulige opladning har FC Midtjylland forsøgt at få flyttet kampen, og det er nu lykkedes, siger direktør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

Samtidig forklarer han, hvorfor det har været et ønske fra midtjydernes side.

»Det kan blive en af de største og vigtigste kampe i FC Midtjyllands historie. Går vi samlet videre mod APOEL, er vi sikret to kampe om en plads i Champions League-gruppespillet og mindst en plads i Europa League-gruppespillet. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at optimere forholdene for spillerne. Og her kan en ekstra dags hvile før rejsen til Cypern vise sig helt afgørende,« siger Claus Steinlein.

Flytningen sker, fordi de involverede parter - Divisionsforeningen, OB og rettighedshaveren TV3 -  har arbejdet hurtigt for at hjælpe de forsvarende mestre.

»Alle involverede har arbejdet ekstremt hurtigt, og vi påskønner, at blandt andet vores liga-kolleger fra OB strækker sig vidt for at sikre os en optimal forberedelse, hvad der forhåbentlig kommer til at gavne dansk klubfodbold i den sidste ende,« siger Claus Steinlein.

Midtjydernes første opgør mod APOEL Nicosia er 28. juli i Herning.