Cykelklubber: Gå af, Worre

Hver tredje sjællandske cykelklub mener, at Jesper Worre bør gå af som direktør for Danmarks Cykle Union som følge af Michael Rasmussen sagen.

Jesper Worre blev på ingen måde Danmarks mest populære mand, da han under Tour de France på landsdækkende tv valgte at offentliggøre fyringen af Michael Rasmussen fra det danske cykellandshold. Torsdag kan direktøren for Danmarks Cykle Union (DCU) se frem til endnu mere modgang, når han skal forklare de sjællandske cykelklubber om DCU's håndtering af Michael Rasmussen-sagen.

Ifølge Politiken så vil hver tredje af de adspurgte sjællandske cykelklubber have Jesper Worre til at gå af som direktør for DCU. Avisen har således været i kontakt med 21 af 40 sjællandske cykelklubber, og rundspørgen viser, at der langt ind i baglandet er stor mistro til ham.

- Jeg vil stille Jesper Worre et mistillidsvotum over for bestyrelsen, hvis den ikke vil fyre ham, siger den stærkeste fortaler for en fyring, Kurt Bork Christensen, som er formand for Værløse-Farum Cykelklub.

På tirsdag i næste uge vil DCU afholde et lignende møde informere de jyske og fynske cykelklubber om unionens måde at håndtere sagen på.

/ritzau/