CSC venter med sagsanlæg

Team CSC's advokat, Henrik Schlüter, regner med, at cykelholdet tidligst lægger sag an mod Jörg Jaksche efter Tour de France. Hvis det overhovedet sker.

Hvis Team CSC vælger at lægge sag an mod den tyske cykelrytter Jörg Jaksche for krænkende udtalelser om Bjarne Riis, så sker det tidligst efter Tour de France. Det vurderer holdets advokat, Henrik Schlüter, som samtidig er bestyrelsesformand i Riis Cycling.

- Jeg vil umiddelbart vurdere, at vi venter til efter Tour'en. Det er ikke noget, man bare lige går ud og gør. Vi skal tage stilling til, hvem sagsøgeren er. Vi skal også finde ud af, efter hvilket lands ret sagen skal køre. Er det dansk eller tysk ret? Det er ikke ukompliceret, siger Henrik Schlüter.

Team CSC's pressechef Brian Nygaard luftede søndag muligheden for en injuriesag. Men Henrik Schlüter er langt fra sikker på, at CSC overhovedet vil trække sin tidligere rytter i retten. En injuriesag kan nemlig vare i helt op til et år.

- Jeg ved godt, at Lance Armstrong fører injuriesager, men alle andre gør det stort set ikke. Skaden er sket. Så kan man få nok så mange undskyldninger bagefter, det ændrer stadig ikke på, hvad der er sagt. Vi har taget afstand fra udtalelserne, så vi har allerede sendt et signal, siger han.

/ritzau/