CSC kører for Sastre

Fränk Schleck viste svaghedstegn på tirsdagens Tour over Col du Galibier, og derfor kører Team CSC nu kun for Carlos Sastre, siger Christian Vande Velde.

Danske Team CSC har hele tiden luret på både Fränk Schleck og Carlos Sastre som holdets kaptajner i dette åres Tour de France. Men nu ser det ud til at være slut. Schleck kom tirsdag ind 2,38 minutter efter Sastre, og det ændrer ved prioriteringerne på holdet.

- Sådan har det vel egentlig været hele tiden. Fränk var lidt åben, men det her betyder nok, at det er Carlos alene vi kører for, sagde en af holdets hjælperyttere Christian Vande Velde efter tirsdagens etape.

Turen over Col du Galibier var hård ved flere af feltets store ryttere, men selv om Vande Velde følte, at han havde gode ben, så endte han nede ved Schleck.

- Fränk havde ikke nogen supergod dag i dag, og de sidste syv-otte kilometer måtte jeg sidde fremme og trække for ham. Måske var jeg i virkeligheden så god i dag, at jeg kunne have været blevet fremme ved Carlos, men det er jo nemt at være bagklog, siger Christian Vande Velde.

/ritzau/