CSC: Det har næsten været for nemt

Hos Team CSC er de overraskede over, hvor nemt det har været at beholde den gule førertrøje i Tour de France i en uge. Nu er det slut for Cancellara.

Fabian Cancellara vandt prologen i London i lørdags, og siden har Team CSC's schweizer beholdt trøjen. Lørdag rammes det første alvorlige bjerg i skikkelse af La Colombiere, og her kan Cancellara ikke sidde med over, men udbyttet med syv gule trøjer har været langt mere end forventet.

- Vi havde forventet at vinde prologen, men at vi har holdt trøjen i en uge, det overgår forventningerne. Og både rytterne og jeg undrer os over, hvor let det har været at forsvare den. Der sker jo stort set ikke noget, men det har været ideelt for os, siger sportsdirektør Kim Andersen.

Fra nu af er fokus rettet mod Carlos Sastre og Fränk Schleck, og hvis der også står Team CSC på den gule trøje lørdag aften, så bliver det fordi en af de to kører sig i spidsen for Tour de France.

- Fabian kørte allerede på grænsen i går (torsdag, red.), så han kommer ikke med de forreste over La Colombiere. Det tror jeg ikke på, siger Kim Andersen./ritzau/

/ritzau/