Cricket udskyder Skoubo og Junkers indiske eventyr

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Som BT i juli kunne afsløre, så skal de to tidligere danske landsholdsangribere Morten Skoubo og Mads Junker være med til at etablere og promovere den indiske fodboldliga, Indian Super League, i efteråret.

Men nu er premieren altså udskudt, efter man har besluttet at flytte turneringen tre uger, så de første runders fodbold ikke kolliderer med nationalsporten cricket i det folkerige land. Det fortæller Morten Skoubo ifølge DR til Ritzau:

- Vi havde til at starte med fået at vide, at vi skulle af sted i midten af august. Vi havde dog ikke fået en eksakt dato. Men turneringen er lige blevet rykket i tre uger på grund af, at de ikke ville starte turneringen samtidig med, at der er slutspil i cricket. Og det, tror jeg, er en god idé, hvis man vil promovere fodbolden, siger Skoubo

Cricketturneringen går netop nu ind i sin afgørende fase med semifinaler og finaler, og først når de er afviklet, får fodboldligaen premiere.

Morten Skoubo er sammen med Mads Junker udset til at skulle danne angrebsduo i Dynamo Delhi, mens også verdensstjerner som Roberto Pires, David Trezeguet, Joan Capdevilla, Luis Garcia, David James og svenske Frederik Ljungberg har meldt deres ankomst til indisk fodbold.

For Morten Skoubo gælder det dog først og fremmest om at holde formen ved lige, efter han har været klubløs, siden aftalen med OB udløb i juni.

- Jeg holder mig i gang med alle mulige forskellige løbeformer og styrketræning. Det er bare for at holde mig lidt i sving. Vi har stadig en opstart, når vi kommer derned. Så det handler om at bevare grundformen, siger Skoubo.

Indian Super League spilles over tre måneder fra 12. oktober til 20. december.