Costa endelig på tavlen for Spanien

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Diego Costa kom endelig på måltavlen for det spanske landshold, da angriberen i sin syvende landskamp fik scoret sit første mål for de forsvarende europamestre.

Chelsea-angriberen scorede til 3-0 i Spaniens sejr på 4-0 over Luxembourg i EM-kvalifikationsgruppe C.  David Silva, Francisco Alcacer og Juan Bernat stod for de øvrige spanske fuldtræffere i kampen.

I samme pulje vandt Slovakiet 3-1 på udebane over Hviderusland. Dermed topper Slovakiet puljen med maksimumpoint efter tre kampe, mens Spanien er nummer to med seks point.

I den sene runde af kampe søndag aften var Sverige også i aktion, da de på hjemmebane mødte Liechtenstein. Svenskerne måtte undvære en skadet Zlatan Ibrahimovic, men Erik Hamréns tropper havde dog ingen problemer med at hive en sejr i hus på 2-0.  Erikan Zengen scorede til 1-0, mens Jimmy Durmaz scorede Sveriges sidste mål.

Sejren placeer Sverige på en tredjeplads i kvalgruppe G med fem point efter tre kampe. De blågule er a point med Rusland på andenpladsen, mens Østrig topper gruppen med syv point.

I kvalifikationsgruppe E var Slovenien på besøg hos Litauen, og det endte med en sejr på 2-0 til slovenerne, som er på andenpladsen i den pulje - tre point efter England, der topper med fuldt pointudbytte.