Contador er Froomes største Tour de France-rival

Alberto Contador (tv.) og Christopher Froome (th.) lægger ikke skjul på at de betragter hinanden som rivaler til årets Tour de France Fold sammen
Læs mere

Christopher Froome har udpeget Alberto Contador som sin største rival i Tour de France 2015. Således ser begge tidligere Tour-vindere hinanden som deres største rivaler.

Team Sky er i øjeblikket på træningslejr på Mallorca, og i den forbindelse har Sky-kaptajnen Christopher Froome udtalt sig om den kommende sæson og det altoverskyggende mål Tour de France.

»Jeg tror, Alberto er en af de største rivaler - min største rival. Sidste års Vuelta ligger stadig meget friskt i min hukommelse og hans (Contadors, red.) styrke efter hans alvorlige styrt beviser, at han bliver en af de stærkeste drenge. Men det er rigtig godt for sporten at have den slags rivalitet, siger Froome ifølge cyclingnews.

Kenyansk-fødte Froome vil dog ikke udelukke, at andre ryttere kan blande sig i topstriden.

»Vi må ikke undervurdere ryttere som Nibali, Quintana og Purito«, udtaler briten.

Contadors mål om at vinde både Giro d'Italia og Tour de France i 2015 ser Froome som en meget svær udfordring.

»Jeg mener, at Contador har pålagt sig selv et meget svært mål ved at forsøge at vinde begge løb. Jeg siger ikke, at det er umuligt, og hvis nogen kan gøre det, så er det Alberto,« fortæller Sky-kaptajnen.

Både Christopher Froome og Alberto Contador, de to forhåndsfavoritter, udgik af Tour de France 2014 efter alvorlige styrt.