Comeback til Rasmussen på ligalandsholdet

Landstræner Morten Olsen har givet plads til Brøndbys Thomas Rasmussen til ligalandsholdets kommende tur til Oman og Qatar.

De etablerede landsholdsspillere får lov at stå over, når ligalandsholdet i slutningen af januar rejser til området ved den Persiske Golf på træningslejr. Således har Morten Olsen i forbindelse med udtagelsen af de 20 mand til sin trup lagt vægt på at udpege spillere, han endnu ikke har det store kendskab til i landsholdssammenhæng.

- Det giver os mulighed for at teste nogle andre talentfulde spillere fra SAS Ligaen, som vi vurderer til at have spændende potentiale, hedder det i en pressemeddelelse fra Dansk Boldspil-Union.

Blandt de udtagne er Thomas Rasmussen fra Brøndby, der ellers blev kritiseret af Morten Olsen, da han valgte ligalandsholdet fra for to år siden. Men Rasmussen er altså taget til nåde igen af landstræneren.

- Det er glædeligt, at Thomas Rasmussen har ytret ønske om igen at komme på A-landsholdet. Han ved, at vejen til A-landsholdet går gennem ligalandsholdet, og vi giver ham gerne chancen for at komme tilbage, siger Morten Olsen.

/ritzau/