Claus Møller: Fem minutter er ikke meget

Claus Møller Jacobsen fik lov at starte inde i det danske angreb, men det varede kun kort tid. For kort, mente han selv.

Seks minutter og 36 sekunder var der spillet af kampen mod Ungarn, da Ulrik Wilbek pillede Claus Møller Jakobsen ud af det danske angreb, gav ham en skideballe og bad ham om at sætte sig ned på bænken. Og der blev han så siddende resten af kampen, mens holdkammeraterne kørte sejren hjem.

- Jeg fortalte Claus, at jeg syntes, at han spillede for satset. Det var han ikke helt enig i, forklarede landstræneren, da han efter kampen blev spurgt, hvorfor de to tilsyneladende brugte store ord til hinanden i forbindelse med udskiftningen.

Selv gav Claus Møller Jakobsen bagefter udtryk for skuffelse over den korte tid, han fik lov at vise sit værd.

- Jeg kan da godt forstå, at han var nødt til at reagere, for vi var bagud med 1-6 på det tidspunkt. Men vi kørte de aftaler, der var lavet, og jeg smed kun en enkelt bold væk. Det var afslutningerne, det var galt med, og derfor synes jeg ikke, at fem minutter var lang tid at spille sin chance i, sagde playmakeren, der dog ikke har opgivet tanken om mere spilletid ved dette VM.

/ritzau/