Claudio Ranieri efter fyringen: Min drøm døde

Claudio Ranieris første ord efter fyringen fra Leicester handler om forlist kærlighed og en knust drøm.

Leicester. Claudio Ranieri sætter nu ord på sin fyring fra Leicester og det eventyrlige drama, han gennemlevede med klubben.

I en meddelelse, som hans agent, Steve Kutner, har udsendt, fortæller den fyrede italienske fodboldmanager om en knust drøm og forlist kærlighed.

- Min drøm døde i går (torsdag). Efter den seneste sæsons eufori og kroningen som mestre i Premier League var alt, jeg drømte om, at blive hos Leicester City, den klub jeg elsker, for altid. Sådan skulle det desværre ikke være, lyder det fra Ranieri i meddelelsen.

Det skriver blandt andre avisen The Telegraph.

Den 65-årige italiener førte i den seneste sæson Leicester til et sensationelt mesterskab i England. Året forinden var klubben tæt på at rykke ud af den bedste række.

I sin meddelelse uddeler Claudio Ranieri stor tak til sin familie og de personer, som hjalp ham til at få jobbet og siden opnå det vilde eventyr.

Og han slår fast, at selv om kærligheden ikke lever videre i form af en ansættelse, vil kærligheden altid bestå i forholdet til fansene.

- Jeg må takke fodboldklubben Leicester City. Eventyret var utroligt og vil leve i mig for evigt.

- Tak til alle jer journalister, som kom med os og nød at fortælle den største historie i fodbold.

- Min dybtfølte tak til alle i klubben, alle spillerne, hele personalet, alle som var en del af det, vi opnåede, lyder det, før Ranieri sætter trumf på.

- Men mest til supporterne. I tog mig til jeres hjerter fra den første dag og elskede mig. Jeg elsker også jer.

- Ingen kan nogensinde tage det fra os, som vi opnåede sammen, og jeg håber, at I vil tænke over det og smile hver eneste dag, på samme måde som jeg altid vil gøre.

- Det var en tid med vidunderlighed og lykke, som jeg aldrig vil glemme. Det har været en fornøjelse og en ære at være en mester med jer alle sammen, siger Claudio Ranieri.

Efter fyringen af ham har hans tidligere assistent overtaget tøjlerne på midlertidig basis.

Assistentens navn er Craig Shakespeare.

/ritzau/