Citys topscorer bliver ikke klar til Liverpool-brag

Sergio Agüeros knæ er i bedring, men han kommer ikke med i Champions League-kvartfinalen mod Liverpool.

Sergio Agüero er ikke rejst med til Liverpool, hvor Manchester City spiller Champions League-kvartfinale onsdag. Reuters/Andrew Yates/arkiv Fold sammen
Læs mere

Manchester City må opgive håbet om at få skarpskytten Sergio Agüero med som hemmeligt våben i den første Champions League-kvartfinale mod Liverpool onsdag aften.

Den knæskade, der har holdt argentineren på sidelinjen siden 11. marts, er på retur, men han når ikke at blive klar til storkampen på Anfield.

»Han er i Manchester og rejste ikke med os. Han har været skadet i tre uger og er stadig ikke fit«, siger Manchester Citys manager, Josep Guardiola, ifølge AFP på et pressemøde efter ankomsten til Liverpool.

Agüero er med 30 mål i 37 kampe fordelt på alle turneringer klubbens topscorer i denne sæson.

»Uheldigvis blev han skadet, netop som han var inde i sin bedste periode.«

»Han har det meget, meget bedre, men lægerne og fysioterapeuterne talte med ham i dag, og han sagde: "Jeg har stadig nogle problemer, og det føles slet ikke godt". Han kender sin krop bedst« siger Guardiola.

Den spanske manager mangler dog ikke offensiv slagkraft til onsdagens Champions League-kvartfinale, hvor han blandt andet råder over Raheem Sterling, Gabriel Jesus og Leroy Sané.

Han har fortsat et håb om, at Agüero kan spille en rolle i derbyet mod Manchester United i den kommende weekend, hvor City endegyldigt kan sikre sig det engelske mesterskab.