City vendte nederlag til sejr i overtiden

James Milner blev matchvinder, da han med to scoringer slog Sheffiend Wednesday ud af FA Cup'en. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manchester City undveg den totale fiasko, da fødselsdagsbarnet James Milner tog sagen i egen hånd og vendte et nederlag til sejr i FA Cup'en. Aston Villa med Jores Okore på banen tog også en sen sejr og er videre til fjerde runde.

De forsvarende Premier League-mestre fra Manchester City skulle i FA Cup'ens tredje runde på en overkommelig opgave, da man hjemme tog imod Championship-holdet Sheffield Wednesday. Men allerede efter et lille kvarters spil, blev der sendt chokbølger gennem hjemmepublikummet, da gæsterne  bragte sig foran ved Atdhe Nuhiu.

City stillede op med et slagkraftigt mandskab, og de var da også i størst boldbesiddelse kampen igennem. Men de havde det mere end svært mod et stærkt spillende Sheffield Wednesday-forsvar, og der skulle gå næsten 70 minutter før det endelig lykkedes at få lavet det forløsende udligningsmål.

Målet blev sat ind af James Milner, og han skulle vise sig at blive afgørende i kampen. I kampens overtid dukkede han nemlig op igen og sikrede City sejren på en dag, hvor han i øvrigt fyldte 29. Hans fødselsdagsgave til ham selv blev derfor en billet til til fjerde runde af FA Cup'en.

Aston Villa var også i problemer, da de hjemme tog imod Blackpool fra den næstbedste række. Danske Jores Okore spillede hele kampen, og han kunne for tredje kamp i steg forlade banen med et clean sheet.

Blackpool så også længe ud til at holde nullet og dermed sikre en omkamp på hjemmebane. Men med to minutter tilbage af ordinær spilletid sendte Christian Benteke hjemmeholdet i front. Blackpool kunne ikke nå at finde et modsvar, og derfor går Jores Okore og co. også videre til fjerde runde.