City-træner tilfreds trods nederlag

Læs mere
Fold sammen

Manchester Citys drømme om at genvinde det engelske mesterskab i denne sæson led et ordentligt knæk, da de blev besejret med 2-1 på udebane mod Crystal Palace.

De forsvarende mestre sad ellers tungt på spil og chancer, men den sidste skarphed var der bare ikke. Nederlaget betyder derfor, at City indtager fjerdepladsen med 61 point, hvilket er ni færre end førerholdet Chelsea, der desuden har en kamp til gode.

»Vi tabte kampen på grund af et offside-mål og et vidunderligt frispark. Det var alt, de havde i kampen. Men jeg er tilfreds med mine spillere og den måde, vi spillede. Vi dominerede kampen. Vi tænker ikke på titlen. Vores opgave er at vinde vores egne kampe. Men det er et slag hver gang, du taber point,« sagde Manuel Pellegrini efter kampen til SkySports.

 

Med syv spillerunder tilbage skal der et mirakel til, hvis Manchester City skal indhente Chelsea. Og den primære opgave må derfor nu være, at sikre en top tre-placering, der giver direkte adgang til Champions League.

Den bedste måde at gøre dét på er ved at slå bysbørnene Manchester United, når de to lokalrivaler tørner sammen på Old Trafford på lørdag.

Manchester United ligger nemlig på tredjepladsen - ét point foran City, mens Arsenal indtager andenpladsen med et enkelt point mere.