Christiansen: Største skuffelse nogensinde

Spillerne havde svært ved at sætte ord på hvordan fire mål kunne gå ind og vil egentlig helst kaste hele oplevelsen i skraldespanden.

Ståle Solbakken og spillerne lignede en flok, der ikke vidste, hvad havde ramt dem. Jesper Christiansen lagde ikke fingrene imellem.

- Det her er den største skuffelse med FC København. Vi falder sammen på en måde som jeg ikke kan huske, vi har gjort før. Det kan godt være, at vi kommer bagud 0-1, men der er ikke nogen grund til at falde sammen, som vi gør, sagde Jesper Christiansen umiddelbart efter kampen. Han medgiver, at det naturligvis må stå som en tyk lærestreg.

- Jeg har lyst til at sige, vi ikke kan bruge det her til noget som helst, men vi må jo alligevel lære, at vi aldrig må få et så lavt bundniveau, som vi fik her.

Michael Gravgaard havde ligeledes mest lyst til at kaste kampen i skraldespanden og slette den fra hukommelsen. Han kaldte indsatsen ”dybt utilfredsstillende”.

- Det er første gang i min tid, at vi til en vigtig kamp underpræsterer i sådan en grad, men vi må tage det til efterretning og vores evner rakte bare ikke i dag. Hvis der var nogen der troede, at vi bare skulle herover og have et nemt point, fandt vi da ud af, at sådan forholder det sig ikke, siger Michael Gravgaard.

Han betegner efteråret som godkendt, og at holdet har holdt sig godt kørende, men afslutningen i dag sætter en plet og vil være svær at ryste ud af hovederne de næste dage.