Christian Keller er færdig i Randers

Fodboldspilleren Christian Keller har fået ophævet sin kontrakt i Randers og vil overveje sin fremtid.

Christian Keller (th.), her under sit ophold i Lazio, har fået ophævet kontrakten i Randers FC. Scanpix/Andreas Solaro Fold sammen
Læs mere

Randers. Randers FC og den tidligere anfører Christian Keller, der var en af hovedpersonerne i den såkaldte konesag, ophæver kontrakten. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Keller skabte intern uro i den kronjyske klub i sidste sæson, da han fandt sammen med holdkammeraten Jonas Borrings fraseparerede kone.

Det fik Borring til at melde ud, at han ikke ville spille for klubben, så længe Christian Keller var der, og kort efter fik Borring ophævet sin kontrakt. Han er nu taget til Brøndby.

Daværende cheftræner Colin Todd fratog Keller anførerbindet og slog fast, at den rutinerede midtbanespiller ikke ville komme til at spille kampe for Randers' superligahold, så længe Todd var træner.

Den britiske træner stoppede i klubben efter sidste sæson, og han er nu blevet afløst af den tidligere FC Nordsjælland-træner Ólafur Kristjánsson.

Ifølge klubbens sportschef, Ole Nielsen, skyldes bruddet dog sportslige årsager. I meddelelsen på hjemmesiden siger han:

- Vi har brugt den seneste tid på gennemgribende at vurdere truppen og de enkelte spilleres fremtidsudsigter, og ud for Christian Kellers navn har vi konkluderet, at vi ikke tror på, han vil kunne komme tilbage og blive den profil for Randers FC, han tidligere har været.

- Vi har forelagt Christian vores vurderinger, og på den baggrund kom vi fælles frem til, at det bedste for alle parter vil være at skilles i fred og fordragelighed.

35-årige Christian Keller siger, at han er ærgerlig over ikke at kunne bevise, at han kan komme tilbage på holdet, men at beslutningen er den rigtige for både klubben og ham selv.

Tilbage i marts sagde Christian Keller til BT, at han ville spille i Randers eller stoppe sin karriere, men piben lyder en smule anderledes efter kontraktophævelsen mandag.

- Med min alder og kun et års kontrakt tilbage, har jeg set det fornuftige i at få min kontrakt med Randers FC ophævet, tilføjer den tidligere anfører til hjemmesiden.

- Jeg vil så bruge den kommende tid til at tygge på, hvad fremtiden skal indebære, om det bliver med eller uden fodbold.

Christian Keller har været i Randers siden 2011, hvor han kom til fra den tyrkiske klub Kasimpasa. Tidligere i karrieren har han været i klubber som Vejle, Viborg, Torino, Lazio og Stabæk.

/ritzau/