Christian Eriksen har en hemmelig plan

Christian Eriksen åbner måske for et skifte væk fra Tottenham. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANDREW YATES
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Christian Eriksen blev i lørdags igen forskellen på succes og fiasko for Tottenham. Dybt inde i overtiden i kampen mod West Bromwich bankede den danske midtbane kreatør sit sjette mål i de sidste otte kampe ind. Nu åbner Eriksen måske døren for et Tottenham-exit.

Mod West Bromwich var Tottenham allerede bagud 3-0 allerede efter 31 minutter. Men takket være et selvmål og to mål af Harry Kane og Christian Eriksen fuldendte Tottenham det vanvittige comeback. Efter kampen er lovprisningerne igen væltet ned over Eriksen. Både fra eksperter, men også fra fans, der mener, at Tottenhams fremtid skal bygges op om den 22-årige dansker.

Med de tanker in mente var de samme fans nok ikke glade over at læse, hvad Christian Eriksen sagde til Daily Express søndag. Her fortalte danskeren nemlig, at han har en hemmelig plan for fremtiden:

- Jeg er utrolig glad for, at Tottenham er glade for mig. Det betyder meget, at de kan lide, hvad de ser, sagde han og fortsatte:

- Men selvfølgelig har jeg en drøm og en hemmelig plan i mit hoved. Men den holder jeg for mig selv. Lige nu lever jeg i øjeblikket og nyder succesen.

Ordene kom samme dag, hvor Tottenham-træner Tim Sherwood sammenlignede Christian Eriksen med den hollandske legende Dennis Bergkamp. Sherwood kaldte den tidligere Ajax-spillers mål mod West Bromwich for 'Bergkampsk'.

- Hvis du er træner for modstandernes hold, vil du gerne have spilleren til at forhaste sig i den slags situationer. Men når den lander hos ham (Eriksen, red.), er han kold som is. Lige så snart han skar ind i feltet, vidste jeg, at han ville få netmaskerne til at blafre, sagde Sherwood videre.

Christian Eriksen har scoret 10 mål og lavet 10 assists for Tottenham i sæsonen.