Chris Anker vil køre Tour de France igen

Chris Anker Sørensen fortsætter karrieren hos Fortuneo-Vital Concept i næste sæson. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Chris Anker Sørensen drømmer om at køre Tour de France igen, og det er en af årsagerne til, at han har valgt at skifte til det franske hold Fortuneo-Vital Concept.

Det fortæller han i et interview med feltet.dk.

»Det er på dette hold, at jeg kan få min bedste mulighed for at køre Touren igen. Det er klart, at det var med i mine overvejelser, da jeg skulle vælge hold, og det var grunden til det valg. De ligger lunt i svinget, og jeg ville blive meget overrasket, hvis de ikke kom med i Touren,« siger Chris Anker Sørensen til feltet.dk.

Chris Anker Sørensen kørte senest Tour de France i 2012. De seneste år har han været skuffet over ikke at være udtaget til verdens største cykelløb, men det skulle der blive muligheder for i fremtiden.

Chris Anker Sørensen har i ni år kørt for Tinkoff-Saxo, men han er en af de mange danskere, som ikke har fået forlænget sin kontrakt med det russiskejede cykelhold, som tidligere har tilhørt Bjarne Riis.

På Tinkoff-Saxo har der over de seneste sæsoner ikke været så meget frirum for 'Oksen fra Hammel', men det, håber Chris Anker Sørensen, skulle gerne ændre sig næste år.

»Jeg vil også gerne ud at køre noget mere offensivt cykelløb igen, for dét er der, hvor jeg hører bedst hjemme. Udbrud er min force, og det kan jeg få lov til næste år,« siger han.

Det franske professionelle kontinentalhold, Fortuneo-Vital Concept, har i denne sæson heddet Bretagne-Séché Environnement, men skifter, som det så ofte ses i cykelverdenen, navn næste år