Chicharito forlod United efter snak med van Gaal

Manchester United-manager Louis van Gaal gav Javier Hernández klar besked om en fremtidig reserverolle.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mexicanske Javier Hernández fik inden denne sæson besked om, at der var en procent chance for, at angriberen fik lov til at spille sin favoritposition i Manchester United.

Beskeden kom fra manager Louis van Gaal, og derefter bestemte Javier Hernández sig for at forlade United efter fem år i klubben.

Javier Hernández skiftede til tyske Bayer Leverkusen i sommer. Den 27-årige bomber har fundet tilbage til scoringsformen og står noteret for 19 mål for klub- og landshold i denne sæson.

I sidste sæson var Javier Hernández - med kælenavnet Chicharito - lejet ud til Real Madrid. Da lejeaftalen udløb, var beskeden fra van Gaal tydelig.

- Van Gaal sagde, at der var en procent chance for, at jeg fik lov til at spille på min position, så jeg skiftede til Leverkusen, siger Chicharito ifølge Sky Sports.

I sin nye klub har han stor succes. Alligevel glemmer han ikke de gode stunder på Old Trafford.

Efter at han skiftede til United fra Guadalajara i 2010, scorede han 20 mål i sin første sæson. Angriberen blev kåret til årets spiller af fansene.

Da David Moyes tog over som manager efter Alex Ferguson i 2013, blev det til mindre spilletid. Og Hernández hylder Ferguson for måden, han styrede klubben på.

- Jeg er så taknemmelig over for Ferguson. Jeg mener, han er den bedste manager nogensinde, specielt med tanke på måden han håndterede hele truppen.

- Alle havde sin plads. En spiller i truppen fik lov til at starte inde i 15 kampe i sæsonen, siger mexicaneren.

/ritzau/