Chicarito vil vinde titel nummer 11 i Champions League

Javier Hernandez (i bunden af billedet) takkede Ronaldo og sine venner efter kampen for sit afgørende mål. Fold sammen
Læs mere

Real Madrid formåede for første gang siden Champions League-finalen at besejre ærkerivalerne Atletico Madrid. En ond spansk ånd, der for første gang i næsten et år kom på afstand af 'Los Blancos'.

Det holdt hårdt. Og lige inden, det lignede endnu en forlænget spilletid mellem de to ærkerivaler ganske som i Champions League-finalen sidste år, prikkede Javier Hernandez en løs bold fra Cristiano Ronaldo i nettet til stor forløsning for de 85.000 på Bernabeu.

Javier Hernandez har længe været utilfred med sin skyggestatus af Karim Benzema, men scoringen kan ændre 'Chicaritos' fremtid hos Real Madrid.

»Jeg har været tålmodig. Mine venner og familie har altid støttet mig. Ja, jeg scorede. Men det her mål er for hele holdet og alle vores fans. Målet gav mig stor selvtillid, og nu vil jeg give mig 100 procent i semifinalen. Vi skal vinde Champions League-titel nummer 11,« sagde han efter kampen ifølge spanske medier.

Iker Casillas holdt stand for anden Champions League-kamp i streg mod Atletico, hvilket var 52. gang, spanieren holdt buret rent. Det er rekord. 'San Iker' tweetede dette billede efter kampen.

»Tak for, at I var med i dag. Vi ser frem til at kæmpe videre i Champions League.«

Nu skal Real Madrid så møde enten Bayern München, Barcelona eller Juventus i semifinalen. Der trækkes lod fredag.