Chelseas Conte glæder sig til svær pokalkamp mod Tottenham

Efter 1-0-sejren over Manchester United venter der et lokalopgør i FA Cuppens semifinale for Chelsea.

I mandags slog Chelsea Manchester United 1-0. Her ses Uniteds Henrikh Mkhitaryan (bagerst) kæmpe med Chelseas Cesar Azpilicuteta. Fold sammen
Læs mere
Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Chelseas manager, Antonio Conte, kan drømme om en dobbelttriumf i sin første sæson i England, efter at hans blå mandskab mandag slog Manchester United ud af FA Cuppen.

Men det kræver, at Chelsea kommer forbi Tottenham i semifinalen på Wembley, før Arsenal eller Manchester City venter i finalen.

- At komme til semifinalerne og spille på Wembley er meget tilfredsstillende for os. Det bliver endnu en kamp mod et meget stærkt hold, siger den italienske manager ifølge nyhedsbureauet AFP.

Det er fem år siden, at Tottenham sidst nåede til semifinalen i den fornemme pokalturnering.

Dengang spillede de også mod Chelsea og blev kværnet i en ensidig kamp, der endte 5-1 til de blå.

Men den slags tænker Conte ikke på.

- Vi har vundet en og tabt en mod dem (Tottenham, red.) i denne sæson i Premier League. Det bliver en interessant kamp for os og en spændende en af slagsen for vores fans.

Antonio Conte har forvandlet sidste sæsons middelmådige hold til et hold, der ligner det bedste bud på en kommende engelsk mester.

Men han har dyb respekt for naboerne fra Tottenham.

- De har allerede vist, at de kan slå os. Men vi har også vist, at vi kan vinde mod dem, så nu må vi bare se, hvad resultatet bliver i semifinalen, siger den temperamentsfulde manager.

I den anden semifinale tørner Arsenal og Manchester City sammen for første gang i 46 år i FA Cuppen.

Sidst de to hold mødte hinanden i pokalturneringen, vandt Arsenal 2-1 på det hedengangne Maine Road, der dengang var hjemsted for Manchester City.