Chelsea under pres

Semifinalisterne fra de sidste to sæsoners Champions League skal til at præstere det sublime for igen at kunne tro på succes i millardærligaen.

Joe Cole med Cheseas nye manager Avram Grant i baggrundenved gårsdagens pressemøde forud for mødet med Valencia. Foto: Jose Jordan/AFP Fold sammen
Læs mere

"Vi har kun et point på tavlen og skal have et resultat med hjem fra Valencia. Det er et svært sted at spille og det er et hold med gode spillere," erkender Chelseas midtbanespiller Joe Cole forud for aftenens kamp mod det spanske mandskab.

"Vi skal være mellem 5-10 procent bedre end hidtil i sæsonen. Vi har brug for at forbedre os og det gælder alle, inklusive mig selv. Vi kører ikke på samtlige cylindre for øjeblikket," vurderer Cole ærligt.

Chelseas krise blev understreget af det første Champions League-opgør hjemme på Stamford Bridge mod Rosenborg, som lidt heldigt fik 1-1 i London.

To dage senere var den karimatiske manager José Mourinho fortid i den russisk ejede klub, som nu har sat israleren Avram Grant på den tunge post.

I de seneste seks kamp har Chelsea kun en enkelt gang formået at vinde og det var imod Hull i pokalturneringen Carling Cup. Ikke desto mindre afviser Joe Cole, at der skulle stå mere dybtliggende konflikter i vejen for bedre tider.

"Vi vil trække en streg i sandet og se fremad. Stemningen er fin, selvom det er åbenlyst, at ikke alt bare kører, når der er udskiftninger blandt ledere og manager."