Chelsea-stjerne er årets spiller i Premier League

Eden Hazard og Harry Kane Fold sammen
Læs mere

Helt som ventet løb Chelseas troldmand Eden Hazard med hæderen som årets spiller i Premier League.

Chelsea stormer mod det engelske mesterskab, hvilket den driblestærke belgiske kantspiller står med en særdeles stor aktie i.

Med sine hurtige vendinger, sublime teknik og flotte sparketeknik har 24-årige Eden Hazard bidraget med otte assist og 13 scoringer i dette års Premier League.

Det er nu blevet anerkendt af kollegerne i verdens mest eksponerede liga. De har peget på Chelsea-stjernen som årets spiller i Premier League.

»Jeg ved ikke, om jeg fortjener at vinde, men det er godt for mig. Det gode ved at blive blive stemt på af spillerne, det er, at de ved alt om fodbold«, siger Eden Hazard ifølge engelske medier.

Årets unge spiller i Premier League er heller ingen overraskelse. Titlen gik til Tottenham-kometen Harry Kane, der med sine 20 ligamål kæmper en indædt kamp om topscorerprisen med Sergio Aguero (21) og Diego Costa (19).

»Det er fantastisk. Det er et meget stolt øjeblik for mig og min familie - forhåbentlig det første af mange i fremtiden, siger 21-årige Harry Kane.

Derudover bød søndag aften på priser til veteranerne Frank Lampard og Steven Gerrard, der blev hyldet for deres imponerende lange og flotte karrierer i Premier League. De fortsætter begge i den amerikanske liga efter sommerferien.