Chelsea snuppede sejren mod QPR kort før tid

Cesc Fabregas scorede sejrsmålet mod QPR. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Chelsea snuppede en vigtig 0-1-sejr ude over Queens Park Rangers på et mål lige før lukketid af Cesc Fabregas. Formstærke Arsenal henter dermed ikke på London-rivalerne i denne runde i toppen af Premier League-tabellen.

Chelsea har gennem sæsonen lignet den sikre vinder af Premier League, men den stjernespækkede Premier League-gigant har vaklet bare en lille bitte smule over de seneste runder.

Uafgjorte resultater mod Southampton og Burnley har lukket sejrsmaskinen Arsenal en anelse ind i mesterskabskampen, og det så længe ud til, at Arsene Wengers hold ville få endnu mere foræret af Chelsea, for der var ikke meget guldglans over John Terry og co. på Loftus Road.

Ét sølle skud havde Chelsea inden for rammen, men symptomatisk for det normalt så kyniske hold gik Cesc Fabregas' langskud i mål to minutter før tid. Willian ramte stolpen i første halvleg.

Quuens Park Rangers havde deres chancer for at spille en overraskende sejr hjem - blandt andet ved sensationsspilleren Charlie Austin, der testede Thibaut Courtois fra 25 meter, men belgieren fik reddet bolden.

Med sejren fører Chelsea med syv point igen. Chelsea har en kamp til gode i forhold til Arsenal, men de to mandskaber mangler fortsat at møde hinanden 26. april.