Chelsea pligtsejrede mod Watford

Den unge franske forsvarsspiller Kurt Zouma (i midten) scorede kampens tredje mål, da Chelsea hjemme slog Watford. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Chelsea kom ovenpå igen efter det smertefulde nederlag til Tottenham på Nytårsdag, da de gjorde kort proces mod Championship-holdet Watford i tredje runde af FA Cup'en.

Store profiler som Eden Hazard, Cesc Fabregas og Nemanja Matic blev sparet i kampen, men det betyder intet, når man har så dygtige reserver som Chelsea har. Det var således også reserverne, der scorede kampens tre mål i 3-0-sejren.

Det var ikke overraskende Chelsea, der sad på spil og chancer, men målene lod vente på sig. Der skulle således gå en lille times tid, før William bragte Chelsea foran. Men her fra så værterne sig heller ikke tilbage.

I det 70. og 72. minut bragte Chelsea sig yderligere foran ved henholdsvis Loic Remy og Kurt Zouma. Så var kampen lukket, og begge hold lignede nogen, der bare skulle have kampen fløjtet af. Det blev den, og Chelsea er dermed klar til fjerde runde af FA Cup'en.