Chelsea overkom vanvidsmål fra 62 meter

football
Thibaut Courtois kunne kun se til, da Charlie Adams 60-meter-mål sejlede stilfærdigt over belgieren. Fold sammen
Læs mere

Chelsea vandt for første gang på hjemmebane i tre kampe, da de slog Stoke med 2-1. Det var dog ikke de blå, der stjal overskifterne i kampen.

62 meter. Egen banehalvdel. De hårdføre odds fik ikke Stokes Charlie Adam til at tænke mere end et par sekunder, før han med et dundrede, svejende og vindskærende spark lossede kuglen mod Chelsea hjemmebanemål.

Thibaut Courtois var i bedste 'Manuel Neuer'-stil flere meter ude fra sit mål, og derfor kunne han ligesom resten af tilskuerne på Stamford Bridge kunne se til, da Adams skud sejlede hele vejen i netmaskerne. En klar kandidat til årets mål i Premier League.

Charlie Adam kunne dog ikke gøre meget ved, at Chelsea og Eden Hazard scorede to gange i kampen. Først blev Fabregas nedlagt i feltet, og Hazard kunne efterfølgende køligt sende Chelsea i front.

Og efter en times spil tryllede belgieren nok en gang i det tætte Stoke-felt og kunne til sidst spille Loic Remy helt fri, der nemt lagde bolden ind i det tomme mål.

Charlie Adam havde ikke flere godter i posen, og dermed vandt Chelsea en forholdsvis sikker sejr på 2-1.

Chelsea er nu syv point foran Arsenal på andenpladsen med en kamp i baghånden. Stoke ligger derimod solidt plantet midt i feltet på 10. pladsen uden udsigt til hverken Europa eller The Championship.

'The Blues' skal i næste runde op mod nedrykningstruet Queens Park Rangers på Loftus Road, mens Stoke skal til West Ham i direkte kamp om en ligegyldig niendeplads.