Chelsea og sensationshold holder fast i toppen

Foto: TOBY MELVILLE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

QPR var tæt på at få et resultat med hjem fra Stamford Bridge, men Chelsea hev en 2-1-sejr hjem på et straffespark af Eden Hazard med et kvarter igen. Sensationsholdet Southampton hænger fast i toppen.

Chelsea-manager, José Mourinho, er kendt for at stille sig fint tilfreds med smalle sejre, og i sidste sæson kostede det flere gange pointtab, når de små føringer blev straffet. Lørdagens kamp mod QPR var ingen undtagelse, hvor Oscars føringsmål blev udlignet halvvejs inde i anden halvleg ved Charlie Austin.

Chelsea er dog et hold spækket med kvalitetsspillere, og de er i stand til at skrue tempoet op, når det forventes af dem. Det tunge pres resulterede i et straffespark, som Eden Hazard omsatte til et mål.

QPR jagtede endnu en udlignende scoring, men det gav i stedet mere plads til Chelsea. Der blev dog ikke scoret flere gange i kampen, og Chelsea ligger derfor fortsat med et komfortabelt forspring i toppen af tabellen.

Nærmeste forfølger er Southampton. Det sydengelske hold har været sæsonens helt store overraskelse indtil videre, da man til trods for stor spillerudgang henover sommeren har fået 22 point efter 10 kampe. De seneste tre kom i lørdagens kamp på udebane mod Hull. Her vandt gæsterne på et fantastisk langskudsmål i tredje minut af Victor Wanyama.

I den mindre sjove ende af tabellen tilføjede Burnley endnu et nederlag til en i forvejen skidt statistik. Det var Arsenal, der på hjemmebane, gav Burnley en afklapser på 3-0. Callum Chambers og to gange Alexis Sanchez scorede målene i denne kamp.

Kasper Schmeichels Leicester tabte på hjemmebane til West Bromwich på et uheldigt selvmål af Esteban Cambiasso to minutter inde i anden halvleg.