Chelsea køber belgisk EM-angriber i Marseille

Angriberen Michy Batshuayi har underskrevet en fem år lang aftale med Chelsea.

Michy Batshuayi scorede et enkelt mål ved EM. Han stod for Belgiens andet mål i 4-0-sejren over Ungarn. Scanpix/Emmanuel Dunand Fold sammen
Læs mere

London. Premier League-klubben Chelsea henter Marseilles belgiske landsholdsangriber Michy Batshuayi, der netop har været med ved EM i Frankrig.

Chelsea oplyser på sin hjemmeside, at den 22-årige forward har underskrevet en aftale gældende for de kommende fem år.

- Jeg er lykkelig for at skifte til en af de største klubber i Europa og tage hul på næste kapitel i min karriere. Jeg håber, jeg kan hjælpe Chelsea med at vinde mange trofæer i min tid på Stamford Bridge, siger Batshuayi til Chelseas hjemmeside.

I sin nye klub kommer han blandt andre til at spille sammen med landsmændene Thibaut Courtois og Eden Hazard, der begge har centrale roller på London-holdet.

- Eden Hazard og Thibaut Courtois har fortalt mig mange gode ting om klubben, og da Antonio Conte kommer ind som ny manager, er det et spændende tidspunkt at blive Chelsea-spiller, siger den belgiske forward.

Michy Batshuayi indledte seniorkarrieren i Standard Liege, inden han for to år siden skiftede til Olympique Marseille i den franske liga.

Han leverede i den seneste sæson 17 ligamål og blev belønnet med en plads i den belgiske EM-trup.

Her måtte han finde sig i en reservetjans, men blev dog skiftet ind i både ottendedels- og kvartfinalen og scorede et enkelt mål i 4-0-sejren over Ungarn.

Der er ikke oplyst noget officielt om transfersummen, men både BBC og L'Equipe skriver, at prisen på Batshuayi skulle være 40 millioner euro, svarende til knap 300 millioner danske kroner.

/ritzau/