Chelsea ikke skræmt af Uniteds indkøb

Manchester Uniteds aggressive stil på transfermarkedet er kommet bag på rivalerne fra Chelsea. Men det skræmmer ikke London-klubben.

I de seneste par år har Chelsea givet rivalerne økonomisk baghjul og kastet flest penge på bordet, når der skulle købes spillere, men i løbet af denne sommer er London-klubben blevet overhalet af Manchester United. Mestrene fra United har tidligt på sommeren punget store beløb ud til indkøbene af Owen Hargreaves, Nani og Anderson.

Men rivalernes aggressive stil giver ikke Chelsea-direktør Peter Kenyon, der har en fortid som direktør i netop United, hovedpine.

- United har nok overrasket mange med deres stil, og hvor mange penge, de har brugt. Men jeg er ikke bekymret, for det handler ikke kun om penge. Vi skal ikke bruge 50 millioner pund (cirka 550 millioner kroner) hvert år. Vi har fået tre af de fire spillere, som stod på vores liste, siger Kenyon, og henviser til, at London-klubben har hentet Steve Sidwell i Reading, Tal Ben Haim i Bolton og Claudio Pizarro fra tyske Bayern München.

/ritzau/