Chelsea cruiser en sikker sejr hjem i London-møde

Chelsea var aldrig for alvor i problemer mod Fulham, som blev slået med 2-0 på Stamford Bridge.

Den tidligere FC Barcelona-spiller Pedro gav Chelsea en drømmestart hjemme mod Fulham, da han scorede efter blot fire minutters spil. Glyn Kirk/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Chelsea holder presset på de øvrige tophold i Premier League.

Søndag vandt holdet uden større besvær 2-0 hjemme mod Fulham, som kan være indsatsen bekendt, men som aldrig var en reel trussel.

Dermed kommer Chelsea op på 31 point på tredjepladsen, hvilket er et enkelt mere end Tottenham på fjerdepladsen, som har spillet en kamp mindre.

Andreas Christensen varmede bænken i hele kampen for hjemmeholdet.

Chelsea fik en fantastisk start på kampen, da konstant hårdtarbejdende Ngolo Kanté erobrede bolden midt i et Fulham-opspil omkring midten.

Han førte den selv frem til kanten af feltet, hvor han lagde den ud til den spanske kantspiller Pedro Rodríguez i højre side. Herfra tog han et træk ind i banen forbi en modstander og satte føringsmålet ind.

Chelsea var overlegne i pasningsspillet og havde flere chancer for at udbygge føringen inden pausen, men det lykkedes ikke.

Fra anden halvlegs start forsøgte Fulham-manager Claudio Ranieri at få mere gang i holdet med to udskiftninger, men det ændrede ikke voldsomt på kampbilledet.

Fulham havde chancer for udligningen, men det virkede hele tiden til, at Chelsea var i nogenlunde kontrol.

Otte minutter før tid kom dødsstødet fra favoritterne. Eden Hazard orkestrerede fremragende kombinationspil på den sidste tredjedel af banen og fandt til sidst Ruben Loftus-Cheek, som gjorde det til 2-0.

Derfra var det på automatpilot for de blåblusede hele vejen til slutfløjt, hvor de tre point tikkede ind på Premier League-kontoen.

/ritzau/