Caroline Wozniacki klar til semifinale i New Zealand

Caroline Wozniacki er klar til semifinalen i Auckland. Fold sammen
Læs mere

Caroline Wozniackis flyvende start på 2015 fortsatte natten til torsdag, da hun med en sejr over tyske Julia Görges spillede sig videre til semifinalen i WTA-turneringen ASB Classic.

Før kvartfinaleopgøret i Auckland på New Zealand havde de to spillere mødt hinanden seks gange, og selv om Julia Görges kun er nummer 75 på verdensranglisten, har hun gjort livet svært for Wozniacki og stod før kampen med tre sejre over danskeren. Men med nattens sejr på 6-4, 6-4 har Caroline Wozniacki nu overtaget.

»Görges er altid en svær modstander, og det stod 3-3 i indbyrdes kampe inden i dag, så jeg vidste, det blev svært. Hun server rigtig godt og slår godt, så jeg vidste, jeg skulle løbe alt ned, og jeg begyndte efterhånden at føle mig bedre tilpas,« lød det fra Caroline Wozniacki efter en sejr, hvor hun aldrig blev helt presset.

Topseedede Caroline Wozniacki skal i semifinalen op mod tjekkiske Barbora Záhlavová-Strýcová, der vandt over amerikanske Coco Vandeweghe i sin kvartfinale.

Ved deres seneste indbyrdes kamp i Wimbledon vandt Vandeweghe godt nok, men før da har Wozniacki tre sejre over sin kommende modstander.