Carlos Tevez langt om længe United-spiller

Den sidste måneds tovtrækkeri mellem West Ham og Manchester United er forbi. Carlos Tevez har skrevet kontrakt med United.

Den argentinske troldmand Carlos Tevez kan endelig trække i den røde trøje. Efter langstrakte forhandlinger skrev han under på kontrakten Med Manchester United og får formentlig debut i næste uge mod bysbørnerne fra Manchester City. Her ses han i kamp med Mexicos Luis Landin (th) og Rafael Marquez (tv) under denne sommers Copa America i juli. Foto: Martin Bernetti/AFP Fold sammen
Læs mere

Der har ikke været den store villighed at spore i West Hams forhandlinger med Manchester United om salget af den 23-årige angriber.

En af årsagerne kunne være, at Carloz Tevez sidste år spillede en uhyre vigtig rolle for holdet og var med til at forhindre en nedrykning fra Premier League. Tevez agent, Kia Joorabchian, som har købt argentinerens spillertilladelse, har droppet sagsanlægget mod West Ham, der i første omgang ikke ville af med Tevez. Nu er angrebskometens exit fra West Ham en realitet og købet af spilleren har kostet Manchester United den nette sum af 225 millioner kroner.

På trods af at papirarbejdet er på plads, så meldte Manchester Uniteds manager Alex Ferguson ud i fredags, at Tevez ikke kommer får spilletid i Premier League-kampen mod Reading i dag.

Alex Ferguson udtaler, at Tevez højst sandsynligt vil få sin debut i næste uges kamp mod Manchester City.

Den garvede manager er positiv over for Tevez præstationer efter træningen med United-spillerne for nyligt:

Tevez overraskede os under træningen sidste uge. Efter Copa America og kun en kort ferie, regnede jeg med, at han ville have brug for mere træning, men han gjorde det godt på banen og så ud til at være i rigtig god form, fortalte Alex Ferguson til den britiske presse.